Matresse`s Black Magic Junior

Junior har jeg af to omgange ført på prøve. Første gang var på hovedprøven i 2012, hvor Juniors ejer, Lars Bæk, var blevet syg om natten og derfor manglede Junior en fører i UKK. Det gjorde jeg med glæde – og det gik rigtig godt. Jeg kom helt til finalen med Junior, hvor den til gengæld måtte se sig besejret af svenske Piemens Birka.

I efteråret 2014 fik jeg igen muligheden for at føre Junior. Her fik jeg ham præmieret i ÅK og brugsklasse, ligesom han i vinderklassen kom i finalen på Dansk Pointer Klubs prøve på Toftegaard. Efter et langt og tæt finaleslip, vippede sejren til modstanderen Astrups Zaza og Junior blev 2.vinder, hvor det samtidig betød en billet til DM.

Junior er efter Fugledes Black Magic og på tævesiden efter Fie. Han var en hårdtgående og ualmindelig stilren pointer af stort format!