Fugledes Ulla

Fugledes Ulla var min første pointer, da jeg fik den sammen med broderen Fugledes Urd. Hundene var efter Søndermosens Riff og “legendariske” Fugledes Snert.

Ulla var en meget speciel hund, som gav mig mange gode oplevelser på såvel prøve som jagt. Hun var en hund der aldrig svigtede og aldrig gik amok – til gengæld gik hun ofte hendes egne veje…. Mange jægere har haft gode oplevelser med Ulla og når jeg ser nogle af dem i dag, spørger de stadig til Ulla!

Hun var en eminent hund til agerhønsejagt og ikke mindst sneppejagt, hvor jeg havde nogle sæsoner med sneppejagt i 2000, 2001 og 2002 som jeg nok aldrig får igen. Dèt var rigtig jagt!

På markprøve blev Ulla oftest præmieret. Således havde hun 5 starter i UK, hvilket resulterede i èn IFF og 4 x 1.pr. Bl.a. vinder hun i 2000 Dansk Pointer Klubs unghundeklasse efter i finalen at have slået Fugledes Urd.

Første gang hun startes i ÅK bliver det til 1.pr. og dermed var hun i VK.

Her bliver hun placeret en del gange uden rigtigt at kunne blande sig i toppen – desværre.

Ulla bliver parret med Fugledes Black Magic og fra dette kuld er der tre hvalpe. Èn af disse gør sig særdeles godt gældende – det er Fugledes Juvel, som har store meritter. Størst er DM-sejren i 2010!