Fugledes Thor

Fugledes Thor

Fugledes Thor får jeg som parringshvalp, da Fugledes Extra i 2012 bliver parret med Frierfjordens Lola (Rushlight Asco og Fugledes Black Britt).

Thor viser sig at være en tidlig moden hanhund, der hurtigt viste at den havde gode vildtfinderegenskaber. Allerede i foråret 2013 har jeg mange situationer for parhøns med Thor. I sommeren 2013 består den apporteringsprøve og bliver bedste unghund. I efteråret 2013 starter Thor med en prøve uden præmiering (den eneste i hans karriere), hvorefter Thor opnår 1.præmie UK på FJD´s prøve i Nordjylland. Dagen efter 2.præmie i ÅK, inden den på næste start får 1.præmie ÅK. Inden sæsonen er omme opnår Thor yderligere to gange 1.præmie UK, og han bliver belønnet med Stor Vildmosepokalen som årets unghund 2013.

I foråret 2014 startes Thor i UKK og i to vinderklasser, men desværre lykkedes det ikke at blive placeret med ham. Hans søster, Fugledes Tinka, vinder UKK efter en overbevisende præstation.

I efteråret 2014 bliver Thor 4.vinder på Dansk Pointer Klubs efterårsvinderklasse – lige nøjagtig ikke nok til at komme med til DM – øv. På samme prøve bliver jeg 2.vinder med Matresses Black Magic Junior og kvalificerer denne til DM 2014.

I foråret 2015 startes Thor i vinderklassen på Schackenborg, hvor han efter en rigtig fin præstation bliver 2.vinder med HP. Dermed var han kvalificeret til Mesterskabsprøven – her vil det i midlertid ikke rigtig lykkedes og han kommer ikke med i 2.heat.

Thor bliver i sommeren 2015 solgt til Norge, hvor han nu er en særdeles god jagthund!!